GoodWe thuisbatterij: kenmerken en prijs

Dit artikel richt zich op de GoodWe thuisbatterij en biedt inzicht in hoe dit systeem werkt en welke voordelen het kan bieden aan huishoudens.

Vraag advies en offertes aan professionals in jouw buurt!

Is GoodWe een goed merk van thuisbatterijen?

GoodWe is een onderneming en staat bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige energieopslagoplossingen. Als een toonaangevende fabrikant in de sector heeft GoodWe een solide reputatie opgebouwd dankzij zijn focus op innovatie, kwaliteit en prestaties. 

Het bedrijf biedt een breed scala aan thuisbatterijen die zijn ontworpen om de energie-efficiëntie van huishoudens te verbeteren en tegelijkertijd duurzaamheid te bevorderen. 

Met geavanceerde technologieën en intelligente functies is GoodWe erin geslaagd om betaalbare en effectieve opslagoplossingen te creëren die zowel geschikt zijn voor zonnepaneelsystemen als voor het maximaliseren van de zelfvoorziening van elektriciteit.

Of je nu op zoek bent naar een manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen, je energiekosten te verlagen of gewoon een betrouwbare back-upstroombron te hebben, de GoodWe thuisbatterijen bieden een solide optie om in overweging te nemen.

thuisbatterij

Welke accu’s heeft GoodWe in hun gamma?

GoodWe biedt een verscheidenheid aan accu-opties die geschikt zijn voor verschillende behoeften en situaties.

Lynx Home U

De Lynx Home U serie van GoodWe biedt een veilig en betrouwbaar LS-batterijsysteem dat specifiek is ontworpen voor residentiële toepassingen. Met gebruik van lithium ijzer fosfaat (LFP) batterijtechnologie biedt dit systeem verbeterde veiligheid en betrouwbare prestaties.

Het is geoptimaliseerd voor eigen verbruik van zonne-energie en voor het bieden van back-up functionaliteit. Het plug-and-play ontwerp van de Lynx Home U maakt installatie gemakkelijk en efficiënt. Dit modulaire batterijsysteem is compatibel met ES/EM/SBP-omvormers van GoodWe en kan worden geschaald in het bereik van 5,4 tot 32,4 kWh.

Lynx Home F

De Lynx Home F serie van GoodWe biedt een veilig en handig systeem met een hoogspanningsbatterij, gevoed door zonne-energie, dat ideaal is voor residentiële zonne-energiesystemen. De stapelbare en zelf detecterende batterijmodules maken installatie eenvoudig en efficiënt.

De betrouwbare lithium ijzer fosfaat (LFP) batterijceltechnologie zorgt voor maximale veiligheid. Lynx Home F is beschikbaar in een breed vermogensbereik, variërend van 6,6 kWh tot 16,4 kWh. Dit systeem is compatibel met BH/EH/BT/ET-omvormers van GoodWe, en biedt daardoor een complete oplossing voor slim energiebeheer en back-up optimalisatie.

Meer weten?

Lynx Home F PLUS+

De Lynx Home F PLUS+ serie van GoodWe biedt een veilig en handig hoogspanningsbatterijsysteem, gevoed door zonne-energie, met back-up mogelijkheid. Dit systeem is ideaal voor slim energiebeheer en back-up optimalisatie in residentiële zonne-energiesystemen. Net als de andere Lynx Home F modellen heeft dit systeem stapelbare, zelf detecterende batterijmodules voor moeiteloze installatie.

De betrouwbare lithium ijzer fosfaat (LFP) batterijceltechnologie zorgt voor maximale veiligheid. Lynx Home F PLUS+ biedt een breed vermogensbereik, variërend van 6,6 kWh tot 16,4 kWh, voldoet aan de nieuwste batterij veiligheidsstandaard VDE 2510-50, en is compatibel met BH/EH/BT/ET-omvormers van GoodWe. Dit maakt het een robuuste keuze voor energie-autonomie met verbeterde veiligheidsnormen.

thuisaccu in combo met zonnepanelen

Kenmerken van de batterijen

De thuisbatterijen van GoodWe vertonen verschillende kenmerken die tegemoetkomen aan diverse energiebehoeften van residentiële gebruikers. Met behulp van lithium ijzer fosfaat (LFP) batterijtechnologie bieden deze batterijsystemen betrouwbare prestaties en verbeterde veiligheid.

De modulaire opzet van de batterijen zorgt voor flexibiliteit in opslagcapaciteit, variërend van 5,4 kWh tot 32,4 kWh, waardoor gebruikers kunnen kiezen voor de grootte die het beste bij hun behoeften past. Bovendien is de installatie van deze batterijen snel en gemakkelijk dankzij het plug-and-play ontwerp.

Goede eigenschappen

De GoodWe thuisbatterijen onderscheiden zich door enkele positieve eigenschappen die ze ideaal maken voor thuisgebruik. De batterijen zijn ontworpen om eigen verbruik van zonne-energie te optimaliseren en back-up functionaliteit te bieden.

Dit stelt huiseigenaren in staat om meer zelfvoorzienend te worden op het gebied van energie en om te gaan met stroomuitval. Dankzij de betrouwbare LFP batterijceltechnologie kunnen gebruikers rekenen op een lange levensduur en verbeterde veiligheid. Bovendien kunnen de batterijen worden geschaald en afgestemd op de individuele energiebehoeften van huishoudens.

Garantie

De batterijen van GoodWe worden geleverd met een garantie die zekerheid biedt voor de levensduur van het systeem. De batterijen worden gedekt door 5 jaar fabrieksgarantie, wat betekent dat eventuele fabricagefouten of defecten worden aangepakt.

Daarnaast biedt GoodWe als after-sales service een prestatiegarantie van 10 jaar. Dit houdt in dat de batterijen gedurende deze periode een bepaald prestatieniveau moeten behouden. Als de batterijen niet aan de prestatie-eisen voldoen, zorgt GoodWe voor passende oplossingen of vervanging, waardoor gebruikers gemoedsrust hebben bij hun investering in energieopslag.

thuisbatterij installatie

Welke omvormer is er nodig?

Voor het optimaal benutten van de Lynx Home batterijen van GoodWe is een hybride omvormer nodig.

Hybride omvormer

Deze hybride omvormers zijn ontworpen om naadloos samen te werken met zonne-energiesystemen en energieopslagoplossingen. Ze zijn in staat om de opgewekte zonne-energie efficiënt om te zetten en te verdelen tussen het eigen verbruik, de batterijopslag en het elektriciteitsnet.

De keuze voor een geschikte hybride omvormer is van groot belang om de functionaliteit en prestaties van het energiesysteem te optimaliseren, en GoodWe biedt compatibele omvormers om aan deze behoefte te voldoen.

Wat is de prijs voor een thuisbatterij van GoodWe?

De investering in een thuisbatterij van GoodWe biedt huiseigenaren de mogelijkheid om hun energieopslag en zelfvoorzienendheid te optimaliseren. Een thuisbatterij van GoodWe kan 1.436,00 euro kosten inclusief btw.

Deze prijs omvat niet alleen de batterij zelf, maar ook de waarde van verbeterde energie-efficiëntie en de mogelijkheid om te profiteren van eigen verbruik van zonne-energie en back-upfunctionaliteit. Het is belangrijk om deze investering te beschouwen als een langetermijnoplossing die bijdraagt aan kostenbesparingen en een duurzame energiehuishouding.

Ook interessant voor jou:

Hoe verbind ik mijn goodwe omvormer met wifi?

Druk kort op de knop op de omvormer totdat “WIFI-reload” op het scherm verschijnt. Houd vervolgens de knop 2 seconden ingedrukt totdat “Wifi Reloading” verschijnt. Binnen 15 seconden zou “WIFI reload OK” moeten verschijnen, wat aangeeft dat de wifi van de omvormer opnieuw is opgestart met jouw bestaande instellingen.

Vul onderstaand offerteformulier vrijblijvend in en ontvang gratis offertes op maat

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van GoodWe thuisbatterijen voor jouw energiebehoeften? Vul eenvoudig het onderstaande offerteformulier in en ontvang op maat gemaakte offertes van ervaren installateurs.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?

2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet

3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?

4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?

5. Beschrijf uw project

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.