Sofar batterij: producten en kosten

Verken Sofar Solar: een belangrijke naam in duurzame energie. Ontdek hun innovatieve zonne-energieoplossingen en impact op duurzaamheid.

Krijg gratis advies van een erkend installateur

Sofar Solar: het merk

Binnen de duurzame energie-industrie neemt Sofar Solar een prominente positie in als leverancier van geavanceerde oplossingen op het gebied van zonne-energie.

Met een toewijding aan innovatie en vooruitgang heeft het bedrijf zich gericht op het ontwikkelen van technologieën die de transitie naar hernieuwbare energiebronnen bevorderen. Sofar Solar onderscheidt zich door zijn inzet voor duurzaamheid en zijn voortdurende streven naar het leveren van hoogwaardige producten en diensten in de zonne-energiesector.

In dit hoofdstuk zullen we een dieper inzicht krijgen in de achtergrond, waarden en productaanbiedingen van Sofar Solar, wat essentieel is om de rol van dit bedrijf binnen de duurzame energiecontext te begrijpen.

Vraag hier offertes aan

Welke producten biedt Sofar aan?

Sofar Solar heeft een uitgebreid assortiment aan producten ontwikkeld die gericht zijn op het optimaliseren van zonne-energiesystemen en het bevorderen van duurzame energieoplossingen.

We zullen dieper ingaan op enkele van de prominente productcategorieën die Sofar Solar aanbiedt, waardoor een beter begrip ontstaat van de diversiteit en het potentieel van hun technologieën.

draagbare thuisbatterij

Batterijen

Binnen het spectrum van energieopslag is het aanbieden van batterijoplossingen cruciaal voor het maximaliseren van de effectiviteit van zonne-energiesystemen. Sofar Solar heeft zijn aanbod uitgebreid met verschillende soorten batterijen die ontworpen zijn om efficiënte en betrouwbare energieopslag te garanderen.

Amass Store GTX

Een opmerkelijke categorie binnen de batterijproducten van Sofar Solar is de Amass Store GTX-reeks.

Deze serie omvat verschillende modellen, waaronder de GTX 5000-serie, GTX 3000-H en de stapelbare AMASS STORE BATTERY GTX 2500.

Deze batterijen zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan diverse energiebehoeften en bieden een solide opslagoplossing voor huishoudens en commerciële toepassingen. Ook de BTS 5 Amasstore Lithium HV is een kenmerkende optie binnen deze categorie.

Meer weten?

Nieuwste: SOFAR PowerMaster

Een toevoeging aan het aanbod van Sofar Solar is de nieuwste SOFAR PowerMaster.

Deze hybride omvormer combineert geavanceerde technologie met de mogelijkheid om hernieuwbare energiebronnen te integreren en efficiënt te beheren. De SOFAR PowerMaster belichaamt de voortdurende innovatie van het bedrijf en biedt een veelzijdige oplossing voor duurzame energieomzetting en -beheer.

Omvormer

Naast batterijoplossingen richt Sofar Solar zich ook op de productie van omvormers. Het bedrijf biedt een assortiment aan omvormers, waaronder traditionele on-grid omvormers, 1-fase en 3-fase hybride omvormers en AC-gekoppelde omvormers.

Deze omvormers spelen een essentiële rol in het omzetten van opgewekte zonne-energie naar bruikbare elektriciteit en stellen gebruikers in staat om efficiënt gebruik te maken van hun hernieuwbare energiebronnen met een lange levensduur.

Hoeveel kost een batterij van Solar?

De prijs van een Solar thuisbatterij kan momenteel sterk variëren. Deze prijsrange loopt uiteen van ongeveer € 2.000,- tot € 10.000,-.

Voor een bedrag van € 2.000,- kun je een van de kleinste accu’s verkrijgen, met een capaciteit van 2 kWh. Als je daarentegen kiest voor een grotere accu met een capaciteit van 10 kWh, moet je rekening houden met een uitgave van ongeveer € 10.000,-. Volgens de laatste stand van zaken geeft de gemiddelde fabrikant van thuisbatterijen ongeveer 10 jaar garantie.

energie opslaan met thuisbatterij

Meer info? Vul onderstaand offerteformulier in en kom in contact met experten

Wil je meer weten over thuisbatterijen en hoe ze kunnen bijdragen aan je energiebehoeften? Maak gebruik van ons handige offerteformulier! Hiermee kom je in contact met experts die gratis en vrijblijvend offertes en advies op maat bieden. Vergelijk prijzen en vind de beste oplossing voor jouw situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?
2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet
3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?
4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?
5. Beschrijf uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.