Varta thuisbatterij: soorten en prijzen

Verken de mogelijkheden van energieonafhankelijkheid met Varta thuisbatterijen. Het assortiment omvat diverse batterijopties, van compacte modellen tot krachtige oplossingen voor zakelijk gebruik. Lees verder en laat onze deskundigen je informeren over de weg naar een duurzamere energietoekomst.

Vraag gratis en vrijblijvend advies aan een installateur in jouw buurt

Soorten thuisbatterijen van Varta

In de wereld van thuisbatterijen biedt Varta een breed scala aan oplossingen die variëren in capaciteit en toepasbaarheid. Van compacte en ruimtebesparende opties tot krachtige batterijen voor commerciële doeleinden, Varta heeft voor elk energiebehoefte een geschikte batterij.

Laten we eens kijken naar enkele opmerkelijke opties:

Varta

Pulse/ Pulse Neo

Geschikt voor huurwoningen en eengezinswoningen die streven naar maximale energie-efficiëntie, biedt dit model een ruimtebesparende oplossing.

Beschikbaar in twee capaciteitsklassen (3,3 kWh en 6,5 kWh), onderscheidt deze opslagoptie zich niet alleen door zijn betrouwbaarheid en veiligheid, maar kan hij ook moeiteloos aan de muur worden gemonteerd.

De wandopslag is plug-and-play en kan binnen slechts 30 minuten geïnstalleerd worden. Daarnaast verbruikt het weinig energie in de standby-modus en kan het zich snel aanpassen.

De VARTA pulse is nu ook beschikbaar in de ‘neo’ variant. Met het flexibel uitbreidbare VS-XMS besturingssysteem is de VARTA pulse neo klaar voor toekomstige eisen.

Het biedt niet alleen directe interactie met diverse eindapparaten, maar ook een cascade-opstelling met meerdere producten is mogelijk zonder extra hardware.

Element

Voor diegenen die op zoek zijn naar meer capaciteitsopties, biedt de Element-serie uitkomst. Het volledige systeem, compleet met omvormer en eenvoudige plug-and-play technologie, kan snel en gemakkelijk in elke woning worden geïnstalleerd, wat resulteert in aanzienlijke zelfvoorziening.

Het is beschikbaar in zes kleuren en drie verschillende capaciteiten, waardoor het een ideale keuze is voor degenen die streven naar meer onafhankelijkheid.

One L en One XL

De VARTA One L en One XL batterijen zijn modulair opgebouwd en kunnen op elk moment flexibel worden uitgebreid, waardoor ze aan jouw veranderende behoeften kunnen voldoen. Ze bieden een modulair systeem met uitbreidingsmogelijkheden voor verhoogd eigen verbruik.

One L kan variëren van 2,8 kWh tot maximaal 6,9 kWh, terwijl One XL kan worden opgewaardeerd van 3,7 kWh tot maximaal 13,8 kWh. Deze batterijen bieden betrouwbaarheid en veiligheid, inclusief een backup-modus bij stroomuitval.

Ze maken gebruik van hoogwaardige lithium-ijzerfosfaat batterijtechnologie, waardoor ze snel kunnen worden geladen en ontladen voor meer energiezekerheid.

Batterij voor commerciële doeleinden beschikbaar

Naast thuisgebruik biedt Varta ook krachtige batterijoplossingen voor commerciële doeleinden. De Flex storage P is beschikbaar met een capaciteit variërend van 52 tot 250 kWh, terwijl de Flex storage E een nog grotere schaalbaarheid biedt met een capaciteit van 75 tot 750 kWh

De flex storage-systemen van Varta bieden modulaire oplossingen voor diverse toepassingen in sectoren zoals industrie, nijverheid en landbouw.

Ze zijn ontworpen om de zelfconsumptie van fotovoltaïsche stroom te vergroten, wat leidt tot meer onafhankelijkheid en lagere stroomkosten.

Deze systemen kunnen worden aangepast aan specifieke behoeften en kunnen flexibel worden uitgebreid met het aantal Storage Units. Bij stroomuitval creëren ze autonome netwerken om continuïteit van energievoorziening te waarborgen.

Bovendien verminderen ze piekbelastingen en dragen ze bij aan duurzame verlaging van vermogenskosten.

Ontvang gratis advies van een expert

Waarom kiezen voor een batterij van Varta?

Er zijn verschillende redenen waarom een Varta batterij een uitstekende keuze is voor jouw energieopslagbehoeften. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Garantie

Bij Varta begrijpen ze het belang van gemoedsrust als het gaat om je investering in energieopslag. Daarom bieden ze een robuuste garantie aan voor hun batterijen. Met maar liefst 7 jaar onderhoudsgarantie en 10 jaar garantie op de batterijmodules, kun je erop vertrouwen dat je batterij presteert zoals beloofd en dat eventuele problemen adequaat worden aangepakt.

Batterij met handige app

De VARTA Storage-app biedt gebruikers een overzichtelijke en gemakkelijke manier om hun energieopslagsysteem te monitoren via hun smartphone. Met grafieken en visuele weergaven kunnen vermogensgegevens, zelfvoorzieningsgraad en eigen verbruik nauwkeurig worden gevolgd op verschillende tijdsintervallen.

De app geeft ook inzicht in de relatie tussen zelfvoorziening en eigen verbruik. Bovendien kunnen gebruikers met één druk op de knop de actuele weersgegevens van hun locatie bekijken.

De VARTA Opslag-app is gratis beschikbaar in de App Store en Google Store, waardoor gebruikers volledige controle hebben over hun energieopslagsysteem.

slimme thuisbatterij

Wat kosten Varta thuisbatterijen?

De prijzen voor Varta batterijen kunnen variëren op basis van het specifieke type batterij dat je kiest, evenals de capaciteit en functionaliteit ervan. Over het algemeen begint de prijs van een Varta batterij bij ongeveer 6.955 euro.

Het is echter essentieel om te benadrukken dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals het gekozen model, de opslagcapaciteit en eventuele extra functies of accessoires.

Waar kan je de batterijen kopen?

Varta batterijen zijn verkrijgbaar bij verschillende geselecteerde dealers, distributeurs en installateurs die samenwerken met VARTA Storage. Om een Varta batterij aan te schaffen, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met erkende en betrouwbare leveranciers of installateurs van energieopslagsystemen.

Deze professionals kunnen je helpen bij het kiezen van het juiste type batterij en bijbehorende accessoires die passen bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Varta thuisbatterij

Contacteer gratis een expert en krijg advies op maat

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een Varta batterij en wil je graag meer informatie en advies op maat? Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw specifieke energieopslagbehoeften.

Via ons gebruiksvriendelijke en kosteloze offerteformulier kun je eenvoudig in contact komen met een ervaren adviseur. Ontvang gratis en vrijblijvend advies op maat en vergelijk eenvoudig verschillende offertes en hun prijzen. 

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?
2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet
3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?
4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?
5. Beschrijf uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.