Sonnen thuisbatterij: modellen en prijs

Leer hoe Sonnen thuisbatterij zich richt op efficiënte energieopslag en hoe deze systemen kunnen bijdragen aan duurzame oplossingen voor energiebeheer. Lees verder voor meer informatie over de beschikbare modellen, prijzen en voordelen!

Krijg gratis advies van een installateur

Wie of wat is Sonnen batterie?

Sonnen Batterie is een vooraanstaande fabrikant van thuisbatterijen die gespecialiseerd is in energieopslagoplossingen.

Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd als een innovator op het gebied van intelligente energiebeheersystemen, waardoor huishoudens en bedrijven hun opgewekte energie kunnen opslaan en optimaliseren voor gebruik op elk gewenst moment.

energie opslaan met thuisbatterij

Is een Sonnen thuisbatterij interessant?

Absoluut. Sonnen thuisbatterijen bieden verschillende voordelen voor zowel huiseigenaren als bedrijven. Ze stellen je in staat om je eigen zonne-energie op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest gunstig is, wat kan leiden tot lagere energiekosten, betaalbare energie en verminderde afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Bovendien kunnen ze bijdragen aan een meer duurzame en milieuvriendelijke energievoorziening.

Met functies zoals slimme energieoptimalisatie, betrouwbare prestaties en een lange levensduur, kunnen Sonnen thuisbatterijen een waardevolle aanvulling zijn op elk energiebeheersysteem. 

Interesse? Ontvang tot 5 gratis offertes

Hoeveel en welke soorten Sonnen thuisbatterijen bestaan er in België?

In België zijn er verschillende soorten Sonnen thuisbatterijen beschikbaar, elk gericht op verschillende behoeften en toepassingen. Hier zijn de belangrijkste categorieën van Sonnen thuisbatterijen die beschikbaar zijn in België:

  1. Sonnen Eco: deze categorie biedt thuisbatterijen met een focus op efficiënte energieopslag voor particuliere huishoudens. De capaciteiten variëren van 4 kWh tot 16 kWh, waardoor je je opgewekte zonne-energie kunt opslaan en gebruiken wanneer dat het meest gunstig is.
  2. Sonnen Hybrid: Sonnen Hybrid-batterijen combineren energieopslag met slimme energiebeheersystemen. Dit maakt ze geschikt voor zowel particuliere huishoudens als zakelijke toepassingen. Capaciteiten variëren van 5 kWh tot 15 kWh.
  3. Sonnen Pro: Sonnen Pro-batterijen zijn ontworpen voor grotere energiebehoeften, waaronder zakelijke toepassingen. Ze hebben aanzienlijke opslagcapaciteiten, variërend van 55 kWh tot 240 kWh, waardoor ze ideaal zijn voor commerciële en industriële systemen.

Deze diverse categorieën van Sonnen thuisbatterijen stellen huiseigenaren en bedrijven in België in staat om de meest geschikte oplossing te kiezen op basis van hun specifieke energiebehoeften.

Wat is de prijs van een Sonnen thuisbatterij? 

De SonnenBatterie Performance 10 is beschikbaar in een variant met een capaciteit van 11 kW, met een startprijs van € 13.950 (excl. btw).

Als je behoefte heeft aan een grotere accucapaciteit, biedt Sonnen de mogelijkheid om te kiezen voor stappen van 11 kW. Hierdoor kan je profiteren van schaalvoordelen, vooral bij het selecteren van hogere capaciteiten. Dit maakt het aanpassen van de accucapaciteit aan jouw specifieke behoeften en budget een flexibele optie.

Sonnen thuisbatterij

Wil je thuisbatterij merken vergelijken? Vul onderstaand offerteformulier in en vergelijk offertes

Overweeg je de aanschaf van een thuisbatterij en wil je verschillende merken vergelijken om de beste optie voor jouw behoeften te vinden? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van verschillende leveranciers.

Met offertes in handen kun je de prijzen, specificaties en voordelen van verschillende thuisbatterij merken vergelijken en een weloverwogen beslissing nemen.

Maak vandaag nog de eerste stap naar duurzame energieopslag en verken jouw mogelijkheden met de hulp van offertes van vertrouwde leveranciers.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?
2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet
3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?
4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?
5. Beschrijf uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.