Pylontech Force L1: kenmerken, voordelen en prijs

In dit artikel gaan we dieper in op de Pylontech Force L1, een geavanceerde energieopslagoplossing. Je zult ontdekken welke unieke kenmerken dit systeem biedt, de voordelen ervan voor thuisgebruikers en bedrijven, en een inzicht krijgen in de prijsklasse van deze innovatieve batterijtechnologie. Of je nu duurzaamheid, kostenbesparing of energie-efficiëntie belangrijk vindt, dit artikel helpt je de Pylontech Force L1 effectief in je energiestrategie te implementeren.

Ontvang prijzen op maat

Pylontech Force L1: kenmerken

De Pylontech Force L1 biedt opmerkelijke kenmerken die het tot een hoogwaardige energieopslagoplossing maken. Met een basisconfiguratie bestaande uit een controle-unit en een 3,55 kWh batterijmodule, kun je tot wel 6 modules toevoegen, waardoor het bruikbaar vermogen op indrukwekkende 24,86 kWh komt.

Deze modulaire aanpak stelt je in staat om de opslagcapaciteit aan te passen aan je specifieke behoeften.

Een ander kenmerk is het gemak van installatie, waardoor je snel kunt profiteren van de voordelen van de Pylontech Force L1.

Bovendien wordt deze geavanceerde energieopslagoplossing geleverd met een elegant en modieuze ontwerp dat naadloos in verschillende omgevingen past, of het nu thuis of op zakelijk gebied is.

Pylontech Force L1 thuisbatterij aan de muur

Wat biedt Pylontech?

Pylontech biedt geavanceerde energieopslagoplossingen die de efficiëntie en betrouwbaarheid van hernieuwbare energie optimaliseren. Met innovatieve technologieën en uitgebreide functionaliteiten, streeft Pylontech ernaar om de manier waarop we energie opslaan en gebruiken te verbeteren.

Garantie

Met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit, komt de Pylontech Force L1 met een robuuste garantie. Je kunt rekenen op maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie, wat de duurzaamheid en prestaties van deze energieopslagoplossing onderstreept.

Bovendien ondersteunt Pylontech je gedurende een levensduur van 6.000 cycli met een diepte van ontlading (DoD) van 90%, wat aantoont dat ze vertrouwen hebben in de duurzaamheid en prestaties van hun product.

Interesse? Ontvang tot 5 gratis offertes

Voordelen en nadelen van de Pylontech Force L1

De Pylontech Force L1 biedt talrijke voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken voor energieopslag. Het systeem is compatibel met de meeste 1 fase omvormers, waardoor het naadloos kan integreren met bestaande zonne-energiesystemen.

Daarnaast is een opmerkelijk voordeel van de Pylontech Force L1 dat deze zowel binnen als buiten geplaatst kan worden, waardoor je flexibiliteit hebt bij het vinden van de ideale locatie. Echter, net als elk product, zijn er ook nadelen.

Het is belangrijk om op te merken dat bepaalde eigenschappen en prestaties van het systeem niet ideaal kunnen zijn voor elke situatie. Het grondig afwegen van de voordelen en nadelen zal je helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

slimme thuisbatterij

Prijs Pylontech Force L1 batterij

De Pylontech Force L1 batterij biedt een uitstekende energieopslagoplossing en dit alles tegen een prijs van 3.375 euro. Deze betaalbare prijs maakt het aantrekkelijk voor huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en kostenbesparende manier om hun zonne-energie te benutten en te maximaliseren.

Het investeren in energieopslag kan aanzienlijke voordelen bieden op lange termijn en de Pylontech Force L1 batterij biedt een competitieve prijs in vergelijking met andere systemen op de markt.

Pylontech Force L1 thuisaccu

Vul onderstaand offerteformulier gratis in en ontvang vrijblijvend advies van installateurs

Ben je geïnteresseerd in de Pylontech Force L1 batterij en wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw situatie? Vul dan nu het onderstaande offerteformulier in en ontvang vrijblijvend advies van ervaren installateurs.

Zij kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste energieopslagoplossing en je voorzien van deskundig advies op maat. Profiteer van hun expertise om te ontdekken hoe de Pylontech Force L1 batterij kan bijdragen aan een duurzame en efficiënte energievoorziening voor jouw woning of bedrijf.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?

2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet

3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?

4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?

5. Beschrijf uw project

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.