Alpha ESS SMILE 5: waarom hiervoor kiezen? Hoeveel kost de batterij?

Wil je meer weten over de Alpha ESS SMILE 5 batterij en waarom dit een slimme keuze kan zijn voor jouw energiebehoeften? Lees verder om de voordelen en specificaties van deze geavanceerde batterij te ontdekken, inclusief mogelijke prijzen.

Ontvang gratis advies van een expert

Waarom kiezen voor de Alpha ESS SMILE 5 optimized batterij?

Ontdek de praktische voordelen van de Alpha ESS SMILE 5 Optimized batterij voor jouw energieopslag.

Geschikt voor residentiële en commerciële markt

De Alpha ESS SMILE 5 Optimized batterij is ontworpen om een breed scala aan energieopslagvereisten te ondersteunen, zowel voor residentiële als commerciële toepassingen. Deze veelzijdige batterij biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren, waardoor ze hun energiebehoeften kunnen optimaliseren.

Met flexibele functionaliteiten en aanpasbare opslagcapaciteit is de Alpha ESS SMILE 5 Optimized batterij inzetbaar voor verschillende situaties en behoeften.

energie opslaan met thuisbatterij

Voor een ruime woning

Met een indrukwekkende 4,6 kW vermogen, biedt de SMILE B5 de krachtige energieoutput die nodig is om grote stroomvreters in jouw huis van stroom te voorzien. Of het nu om AC, DC of hybride aansluitingen gaat, dit model kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

De flexibiliteit van het modulaire ontwerp stelt je in staat om de energieopslagcapaciteit eenvoudig uit te breiden. Voeg tot wel 34,2 kWh aan batterijcapaciteit toe, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Zo ben je altijd verzekerd van voldoende energievoorraad.

Met afmetingen van 600 x 250 x 1800 mm, is dit een compacte batterijsysteem, waardoor het geschikt is voor verschillende ruimteomstandigheden. Deze efficiënte vormfactor maakt het mogelijk om deze oplossing in verschillende hoeken van jouw huis te plaatsen.

Met een productgarantie van 5 jaar en een vermogensgarantie van 10 jaar, biedt deze batterij duurzame prestaties en gemoedsrust voor de lange termijn.

Snel en gratis offertes vergelijken?

Kenmerken Alpha ESS SMILE 5

Specificaties batterij

Lees meer over de gedetailleerde specificaties van de Alpha ESS SMILE 5 batterij, met het vertrouwen van een 10-jarige garantie.

Opslagcapaciteit

Kies uit twee module-opties voor je opslagbehoefte: 5,7 kWh of 2,9 kWh per module. Je kunt maximaal 6 modules parallel aansluiten met dezelfde capaciteit, waardoor je flexibel en schaalbaar bent.

Ontladingsdiepte

De Alpha ESS SLILE 5 biedt een diepe ontladingscapaciteit aan met een Depth of Discharge (DoD) van 96%, wat betekent dat je bijna alle beschikbare energie kunt benutten.

Levensduur 

Geniet van een langdurige en betrouwbare prestatie met een levensduur van meer dan 10.000 cycli, waardoor je jarenlang duurzaam gebruik kunt maken van je batterij.

Afmetingen en gewicht

De Alpha ESS SMILE 5 batterij heeft compacte afmetingen van 610 x 236 x 600 mm (voor 5,7 kWh module) en 610 x 236 x 303 mm (voor 2,9 kWh module).

Met een gewicht van 65 kg voor de 5,7 kWh module en 42 kg voor de 2,9 kWh module, biedt het een balans tussen kracht en draagbaarheid.

Batterijtype

Deze batterij maakt gebruik van LiFePO4 (LFP) technologie die bijdraagt aan duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie in je energieopslagsysteem.

Thuisbatterij

Specificaties ingebouwde omvormer

De Alpha ESS SMILE 5 is uitgerust met een ingebouwde omvormer die back-up mogelijkheden biedt en geschikt is voor zowel 1-fase als 3-fase aansluitingen. Het duidelijke LCD-scherm vergemakkelijkt het beheer en de controle.

Ontlaadvermogen

Met een ontlaadvermogen van 5.000 W levert de SMILE 5 krachtige prestaties om aan verscheidene energiebehoeften te voldoen.

Gewicht 

Met een gewicht van 27,7 kg is de SMILE 5 omvormer compact en eenvoudig te installeren.

Prijs Alpha ESS SMILE 5

De prijs van de Alpha ESS SMILE 5 batterij variëren, waarbij een van de mogelijke prijzen bijvoorbeeld € 8.452 (inclusief btw) zou kunnen zijn. Het is essentieel om op te merken dat de batterijprijs afhankelijk is van diverse factoren, zoals de specifieke installatie, capaciteit en eventuele bijkomende functies. Vraag bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan voor meer gedetailleerde informatie.

slimme thuisbatterij

Compatibel met het slimme energieplatform Jabba 

Jabba is een geavanceerd energieplatform dat speciaal is ontworpen voor gebruikers van Alpha ESS producten, waaronder de modellen Smile B3, Smile 5 en Smile T10 HV. Dit platform stelt je in staat om actief deel te nemen aan de energietransitie en je energiekosten te optimaliseren.

Met behulp van dit eigen slim energiebeheersysteem reguleert Jabba het laden en ontladen van je Alpha ESS SMILE 5 batterij, zodat je financieel slimme beslissingen kunt nemen en bijdraagt aan een energiezuinige woning.

Bovendien biedt Jabba de flexibiliteit om jouw gewenste energieleverancier te kiezen, waardoor je volledige controle behoudt.

Jabba werkt moeiteloos samen met jouw Alpha ESS SMILE 5 batterij, zonder dat er extra hardware nodig is. Het platform maakt gebruik van de bestaande internetverbinding van jouw thuisbatterij, waardoor jij direct toegang hebt tot de voordelen van slim energiebeheer.

thuisaccu

Advies nodig? Vul onderstaand offerteformulier gratis in en kom in contact met experten uit jouw buurt

Op zoek naar de juiste keuze voor jouw energieopslagsysteem? Laat ons je helpen! Vul het onderstaande offerteformulier gratis en vrijblijvend in en ontvang advies op maat van ervaren experts in dit veld. Onze deskundigen staan klaar om je te begeleiden en te zorgen dat je de beste oplossing vindt die aansluit bij jouw behoeften.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?
2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet
3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?
4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?
5. Beschrijf uw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.