Sungrow batterij en omvormer voor duurzame energie

Dompel jezelf onder in de wereld van Sungrow en leer hoe deze fabrikant een essentiële rol speelt bij het stimuleren van hernieuwbare energiebronnen en het vormgeven van een groenere toekomst. 

Vraag advies en vergelijk tot 5 gratis offertes

Sungrow: gerenommeerde fabrikant

Sungrow, een gerenommeerde fabrikant en voortrekker binnen de duurzame energie-industrie, presenteert een divers assortiment aan vooruitstrevende en vooruitziende producten op het gebied van zonne-energie. Met een internationale erkenning voor kwaliteit en een diepgewortelde inzet voor duurzaamheid, vervult Sungrow een cruciale rol in het stimuleren van hernieuwbare energiebronnen en het vormgeven van een groenere toekomst.

Ontvang gratis en vrijblijvende offertes

Duurzame producten van Sungrow

Sungrow staat bekend om zijn uitgebreide assortiment aan duurzame producten die gericht zijn op het optimaliseren van energie-efficiëntie. Hieronder volgt een overzicht van enkele prominente aspecten van Sungrow’s bijdrage aan de duurzame energie-industrie.

geld groene energie

Bekend om z’n omvormers

Sungrow heeft zich een reputatie verworven als een toonaangevende speler op het gebied van omvormers. Hun omvormertechnologieën zijn alom erkend vanwege hun betrouwbaarheid en prestaties, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn geworden van zonne-energiesystemen wereldwijd.

Welke omvormer is geschikt voor zonnepanelen en thuisbatterij?

De hybride omvormer SH3.0/3.6/4.0/5.0/6.0RS is ideaal voor zowel thuisbatterijen als zonnepanelen. Hij werkt naadloos samen met Sungrow batterijen en is compatibel met bifaciale modules en PV-modules met hoog vermogen.

Met een lage opstartspanning en uitgebreid MPPT-spanningsbereik optimaliseert hij de energieproductie. Ook herstelt hij slim eventuele prestatieverliezen door PID. Een krachtige en betrouwbare keuze voor je zonne-energiesysteem.

Batterij als perfecte aanvulling in hun gamma 

De Sungrow thuisbatterijen werken op hogere spanningen, typisch in het bereik van enkele honderden volts. Deze ontwerpkeuze optimaliseert de efficiëntie van energieomzetting en opslag, waardoor de eindgebruiker de maximale waarde uit zijn investering haalt.

De Sungrow High-Voltage Lithium-Ion batterij maakt gebruik van geavanceerde lithium-ion technologie, bekend om zijn indrukwekkende energiedichtheid, lange levensduur en uitstekende prestaties.

De beschikbare opslagcapaciteiten van de Sungrow batterijen variëren om aan diverse behoeften te voldoen, beginnend bij 3,2 kWh voor kleinere huishoudens en oplopend tot 22,4 kWh voor grotere huishoudens en zakelijke toepassingen.

Met een modulair ontwerp bieden de batterijen schaalbaarheid, wat betekent dat gebruikers de opslagcapaciteit kunnen uitbreiden wanneer dat nodig is. Deze flexibiliteit maakt de Sungrow thuisbatterijen geschikt voor een breed scala aan energiebehoeften en toekomstige groei.

Meer weten?

Hoge rendementen

De Sungrow thuisbatterijen staan bekend om hun indrukwekkende efficiëntie, dankzij een consistente stroom van laden en ontladen. Deze geoptimaliseerde werking vertaalt zich naar een maximaal bruikbare energie van maar liefst 100%, wat leidt tot een ontladingsstroom met hoge efficiëntie.

Veilig

Veiligheid staat voorop bij de lithium-ijzerfosfaatbatterijen van Sungrow. Met een ontwerp dat voorzien is van meerfasige bescherming en uitgebreide veiligheidscertificeringen, bieden deze batterijen gemoedsrust en vormen ze een betrouwbare keuze voor energieopslag.

Flexibel

De Sungrow thuisbatterijen bieden een opvallende flexibiliteit als het gaat om uitbreiding. Met hun modulaire ontwerp kunnen ze gedurende hun levensduur eenvoudig worden uitgebreid.

Elke eenheid ondersteunt de integratie van 3 tot 8 modules, waardoor je de mogelijkheid hebt om je energieopslagsysteem aan te passen aan veranderende behoeften en toekomstige groei.

Deze aanpasbaarheid zorgt voor een hoge mate van functionaliteit en rendement, waardoor je altijd het maximale uit je thuisbatterij kunt halen.

thuisaccu

Energieverbruik monitoren dankzij handige app

Met iSolarCloud, de geavanceerde app van Sungrow, heb je volledige controle over je fotovoltaïsche installatie. Het biedt centraal beheer van PV-systemen, wat resulteert in lage operationele kosten en efficiënte bewaking.

De app is ontworpen voor gebruiksgemak met een eenvoudige netwerkinfrastructuur en snelle implementatie van platforms.

Met iSolarCloud kun je eenvoudig je zonne-energie systeem monitoren en beheren via zowel de webportal als de app. Deze flexibele toegang tot gegevens stelt je in staat om de prestaties van je installatie in realtime te volgen en directe foutanalyses te ontvangen.

Bovendien zorgt het hiërarchisch toegangsbeheer voor extra veiligheid, terwijl redundantie zorgt voor een betrouwbare werking van het systeem. 

Interesse? Ontvang tot 5 gratis offertes

Hoeveel kost een Sungrow batterij?

De gemiddelde kosten van een Sungrow batterij variëren afhankelijk van de opslagcapaciteit en specifieke configuratie.

Over het algemeen kan de prijs van een Sungrow thuisbatterij variëren van enkele duizenden euro’s tot tienduizenden euro’s, afhankelijk van de gekozen capaciteit en eventuele bijkomende installatiekosten.

Het is raadzaam om offertes aan te vragen bij leveranciers of installateurs om een nauwkeurige prijsinschatting te krijgen op basis van je specifieke situatie en behoeften.

slimme thuisbatterij

Ook interessant voor jou:

Wat kost een zonnepaneel?

De kosten van zonnepanelen kunnen variëren afhankelijk van verschillende aspecten, waaronder het type en merk van de panelen, het vermogen, de installatiekosten en eventuele extra componenten zoals omvormers en montagesystemen.

Over het algemeen liggen de prijzen gemiddeld tussen € 1.500 en € 3.000 per paneel. Het is belangrijk om offertes te vergelijken en advies in te winnen om een nauwkeurig beeld te krijgen van de totale kosten voor jouw specifieke installatie.

Welke omvormer heb je nodig bij zonnepanelen?

Voor optimale prestaties is het aan te raden om een omvormer te selecteren met een vermogensbereik tussen 90% en 110% van de totale installatiecapaciteit.

Bijvoorbeeld, als je een zonnepanelen installatie hebt van 3 kWp, zou een omvormer met een vermogen tussen de 2,7 kWp en 3,3 kWp de meest geschikte keuze zijn voor een efficiënte werking.

sungrow thuisbatterij

Vul onderstaand offerteformulier in en krijg gratis en vrijblijvend 1 of meerdere offertes

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van zonnepanelen, thuisbatterijen, omvormers of andere duurzame energieoplossingen? Vul dan eenvoudig het onderstaande offerteformulier in en ontvang gratis en vrijblijvend één of meerdere offertes op maat. Laat onze experts je helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften en situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Thuisbatterij - Vraag advies & offertes om te vergelijken
1*. Wil je de thuisbatterij aan zonnepanelen koppelen?

2*. Is je woning aangesloten op het elektriciteitsnet

3*. Heb je een digitale meter/slimme teller?

4*. Wanneer wens je de thuisbatterij te plaatsen?

5. Beschrijf uw project

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.